6. okt, 2017

Det er blitt en stund siden sist.  Det ble flere turer på ettersommeren.  Jeg tok med meg datter, to barnebarn på 3 og 4,5år, samt to hunder, Remus og Sweetie.  Vi flyttet inn i bobilen med storog smått.  Turen gikk sørover i Europa til Luxembourg by. Der skulle vi igjen på en  internasjonal hundeutstilling.  Vi hadde godt tid på turesn sørover.  Ungene syntes det var stor stas å ta fergen fra Larvik til Hirtshals.  Under lunchen fikk de pølser og potetmos, MEN det ble helt feil, så de spiste opp all min sjømat i steden.  De imponerte med å spise blåskjell, krabbe, reker og kaviar i solide mengder.  Detvar mye spennende å å se på på turen og de elsket alt veiarbeidet  påveien.  Vel fremme fikk vi installert oss ved utstillingshallen.  Neste dag var det vår tur.  Ringside traff vi de andre med Australsk terrier.   De var fratyskland. Vi hadde en hyggelig dag sammen.  Plustselig var det noen som snakaket til min datterpå norsk.  Overraskende nokvar det ei norsk jente hun kjente fra vennegjengen fra ungdommsskolen.  De fikk en fin dag sammen.  Ungene oppførte seg flott.  Koste seg utenfor ringen, mens mamma og mormor viste hundene. Resutatet ble at vi fikk våre hunder til BIR og BIM.  Dermed reiste vi hjem med 2 nyslåtte Lux ch og 2 BeNeLuxw-17 (LUX).  Turen hjem gikk greit, bortsett fra problemer med å finne omkjøringsveien sørfor Køln.  Men det gikk bra det også til slutt.

2. aug, 2017

Da har vi komet hjem fra en flott tur til Belgia, Frankrike og Nederland.  Det var utstilling i Liege,Belgia.  Der fikk Remus to cert, to CACIb og ble BIR to ganger.  Han ble også kvalifisert til Crufts.  Ærke ble BIR valp begge dager.  Ægon ble kun stilt lørdagen og ble BIM valp.  Han flyttet etterpå tilsin nye familie i England.  Vi ønsker Lynn og failien lykke til med ham i fremtiden.

Da hadde vi en hel uke til å se oss om.  Turen gikk til Waterloo, så til Dunkirk. Resten avtiden oppholdt vi oss i Nederland, nærmere bestemt i Zeeland.  Helga ble igjen tilbragt på utstilling.  Denne gangen i Rotterdam.  Vi lå på Stadscampingen og ble helt oppspist av insekter.

Lørdagen ble Remus igjen BIR med Certog CACIB. Sweetie fikk very good.

Søndagble Remus 2. beate hanne med res. Cert og res.CACIB,  Sweetie ble BIMmed Cert og CACIB.  Hun ble også Be-Ne-Lux winner - 17.

14. jul, 2017

Da forberedervi oss til å reier på utstilling i Liege, Belgia og til Rotterdam i Nederland.  Vi har med oss Remus, Sweetie, Ærke og Ægon som skal stilles ut.  Xindie er også påmeldt, men dessverre har æ glemt å fornye hennes Rabies vaksine, så ho blir hjemme. Xorro blir med på turen for treningens skyld.

14. jul, 2017

Lenge siden æ har skrevet noe her.  Siden februar har vi fått vært første helrøde kull.  De ble født på kvinnedagen 8 mars.  Mor er N Ucha Æra Av Falchebo.  Far Mongrel's Enjoy my Best Buddy. Det ble 7 vakkre røde valper, 3 hannerog 4 tisper.  Vi beholder en selv, Æreke, som med tiden blir satt ut på for.

21. feb, 2017

Sist helg var det NKK utstilling i Bø.  Lørdagen fikk Ole, L. Wingardium Leviosa Cert og ble BIR.  Tiili fikk very good.    Søndagen var det Lorita, Ch L. Rita-Slita sin tur.  Hun ble andre beste tispe med Res cert og res CACIB.

I dag ble Lorita øyenlyst fri for tredje gang.

Last weekend we where at the nKK show at Bø.  Ole got CAC and was BOB, Tiili got very good and Lorita got res.CAC and res CACIB.   Lorita was eyechecked today without any markings.