25. jun, 2022

Fredag ble vår nye löwchentispen født. Deb er helt sort.  Gleder mæ til å se den.  <3

I formiddag debuterte Ærke og æ på offesiel konkurranse i Rally lydighet.  På grunn av at æ glemte å si sitt en gang ble vi disket.  _Resten av løpet var supert.  Kun 4 single dobbeltkommendoer og en avstandsfeil var lt som var.  Så ærgelig med den disken, da, men vi forsøker nok igjen.  Ærke var helt på hele tiden og fulgte meg fullt og helt.  

I kveld var vi ute og spiste pizza med JM og ungene.  Hyggelig å gjøre noe sammenalle fem.

23. jun, 2022

Ha en stund misstenkt at Zeldas valper har blitt reabsorbert.  Rtg i dag viste det æ vel egentilg var sikker på.  Ho e tom.

21. jun, 2022

I dag fikk Yaxley soven stille inn hos veterinæren, nesten 6 år gammel.  Føflekken på Iris hadde  blitt ondartet og spredd seg. Ha hadde vondt og fikk lov til å alippe.  Nå ligger han begravet i hagen under et Jubileum plommetre.

21. jun, 2022

I  dag gol en avOrphington hanene for første gang.  Det var han som er merket med 193. Foreløbig ser han ut som den av de to hanene som har minst perfekt kam.

19. jun, 2022

En fin helg i Sandejord er over.  Vi stilte på fredag og lørdag med blandet resultat.  Det var koselig å møte gamle venner igjen.  Eksta hyggelig var det jo å møte Wilma fra mitt 'not ment to be'-kull.