28. jan, 2019

Det er lenge siden æ har skrevet i bloggen, nesten 1 år.  Sweetie fikk valper 71.19. Det ble 7 valper 5 hanner og to tisper.  I dag er disse valpene 3 uker gamle og de fikk sitt første måltid på en tallerken.  Mille (blt tispe) og Minsten (blt gutt) var de ivrigste i matfatet og svømte rundt i maten.  Etterhvert kom det flere til. De to største var derimot ikke sultne.  Etter at valpene hadde griset seg fodt inn og spist en god del fikk Sweetie komme inn til dem for å rense oppbåde valper og teppe.  Sweetie har ikke nok melk til alle, så de minste har fått tillegg fra meg hele tiden, alt etter hvor sutne de er.  Ellers er ho som vanlig en utrolig god mor.  Livet med spevalper er slitsomt, men også herlig.  Vi koser oss med dem, selv om det har vært mye arbeid med dette kullet.  Fortsettelse følger om noen dager.........

10. feb, 2018

Lorita, Ch Linnearud's Rita-Slita og hennes kullbror Ch Linnearud's Remus Lupus er kommethjem en tur.De skal være med på utstilling i Fredericia i Danmark i helga. Koselig å ha dem her igjen.  Remus har vært her isnart 2 uker og Lorita kom i dag.  Vi gleder oss til en hyggelig helg i Danmark med gode venner.

10. feb, 2018

Denne uka har to valper flyttet hjemmenfra.  Linnearud's Åsgårdsreien 'Ansgard' flyttet til sin forvert Wenche i går.  De bor i Bergsåsen, Brår, så det er ikke langt unna.  Vi ønsker dem mange flotte år sammen, og et godt samarbeid om hunden mens den fortsatt er min.  Han skal bli med på utstillinger i inn ogutland, samt forhåpentligvis bli en ny avlshanne i kennelen.

Linnearud's Ønske-Drøm 'Freia' flyttet til sine nye eiere Astrid med familie.  De bor i Halden.  Viønsker også dem mange herlige år sammen.  Lykke til og jeg gleder meg til å følge med dere fremover.

Uka før flyttet Linnearud's Ørn-Ødi-Pus til sin nye familie,samt at Linnearud's Ånden I Lampen flyttet til sin nye familie for en måned siden.  Vi ønsker begge familiene lykke til og mange lykkelige år fremover.  vi  gleder oss til å følge dokker.   

24. des, 2017

Da er snart et år til over.  Det er juleaften.  Tankene går tibakel på resten av året.  Det har vært et begivenhetrikt år på hundefronten. Kennelen har fått noen nye champions i utlandet. Vick har blitt N S DK og NORD ch  Remus har blitt S og LUX ch, samt BeNeLuxv-17(Lux)  Sweetie har bllitt LUX ch og BeNeLuxv-17(Lux) og (NL). Lorita har blit BE ch og BeNeLuxv-17 (Be).  Ærke har blitt HE jrv-17 og FI jrv-17.  

Vi har også eksportert Linnearud's Ærevære Røde Ægon til England.   Det ser ut¨til at neste år blir like spennende g inholdrikt for oppdrettet vår.   Gleder  meg til fortsettelsen.

 

2017 is nearly over. It's Christmas and my thougth are going backto the passed year.  It has been a lovely year.  We have had succsess in the showringand have got some new champions.

The following titles is eaned:

Vic: NO SE DK NORD ch

Remus : SE LUX ch BeNeLuxw-17 (LUX)

Lorita: BE ch BeNeLuxw-17 (Be)

Sweetie: LUX ch BeNeLuxw-17 (NL and LUX)
Ærke:  HI jrw-17 FI jrw-17
 
We did also export Linnearud's Ærevære Røde Ægonto England.
 
2018 seems to bejust exciting.  I'm looking forward to some promissing news and of coarse continus showing my dogs.
 
 
15. okt, 2017

Endelig var formen god nok til at vi kunne legge blodspor i ulendt tereng i går.  Vi la 2 spor til Lailas to hunder og et spor til Fay.  I formiddag gikk vi sporene.  Laila sine to hunder gikk hvert sitt supre spor i veldig variert tereng.  Fay fikk et spor.  Detløste ho fint, men noen avbrudd for å gå de mer interessante fersksporene.   Det småregnet en del, men detafiserte ikke hundene.

Men huff, det var mye hjortelusflue iskogen, samt endel flott.  Plagsomt for oss tobente, men hundene ergodt beskyttet.  Har plukket flott av meg begge dager, men ingen hadde bitt seg fast denne gangen.