30. mar, 2019

 Da har vi vært i Yliviäski siden i går morges. I dag har vi fått paring mellom Linnearud's Unforgetable Me, Rassu og Linnearud's Xtreme Xindie.  De hang i ca. 10 min, etter å ha trent hardt siden i går.  Vi krysser fingrene for at det blir valper om 2 uker.  Har også fått melding om at Lorita, Linnearud's Rita-Slita har fått løpetid.  Det har vært planlagt å pare henne med Sureprime's Quincy, Allan.  Vi får se om det blir mulig.  Det blir en litt vanskelig logistikk fremover.

21. mar, 2019

Da har Xindie fått løpetid.  Til mandag har vi time for øyenlysning og progesterontest.  Vi reiser til Ouko i Finland for å pare henne.  Håper virkelig det blir noen tisper denne gangen, siden vi har flere forespørsler på tisper.  Fra dette kullet vil den beste tispa bli satt ut på for.  Vi er så heldige at vi har fått en god forvert i nærheten av oss.  

Mandag skal også Blue og Aria kneleddstestes.  Blue vil også bli øyenlyst på mandagen.

27. feb, 2019

Tok turen ned på treningen i gpr for å teste hvordan Rocky reagerte på den og kjøreturen.   Det var helt problemfritt.  Han var ikke bilsyk og han holdtkontakt med med blandt de andre.   Ærke fikk igjen en dose med lydighetsøvelser.  Artig å se at ho blir flinkere for hver dag.  Håper vi klarer Bronsemerket til våren.  Vurderer å starte trening med Yax også.  Han er så oppmerksom på meg. Endelig kommer lysten til å trene igjen. Spennende å se hva vi kan få til.  Har litt lyst på Rallylydighet og LP, så vi får se hva vi får til i løpet av våren.  Deler av treningsplassen er nå fri for sne. Det gjør alt lettere under trening.  Ellers ser vi fram til utstilling i Danmark i helga.  Der stilles Ærke, Ansgar og Lilly.

28. jan, 2019

Det er lenge siden æ har skrevet i bloggen, nesten 1 år.  Sweetie fikk valper 71.19. Det ble 7 valper 5 hanner og to tisper.  I dag er disse valpene 3 uker gamle og de fikk sitt første måltid på en tallerken.  Mille (blt tispe) og Minsten (blt gutt) var de ivrigste i matfatet og svømte rundt i maten.  Etterhvert kom det flere til. De to største var derimot ikke sultne.  Etter at valpene hadde griset seg fodt inn og spist en god del fikk Sweetie komme inn til dem for å rense oppbåde valper og teppe.  Sweetie har ikke nok melk til alle, så de minste har fått tillegg fra meg hele tiden, alt etter hvor sutne de er.  Ellers er ho som vanlig en utrolig god mor.  Livet med spevalper er slitsomt, men også herlig.  Vi koser oss med dem, selv om det har vært mye arbeid med dette kullet.  Fortsettelse følger om noen dager.........

10. feb, 2018

Lorita, Ch Linnearud's Rita-Slita og hennes kullbror Ch Linnearud's Remus Lupus er kommethjem en tur.De skal være med på utstilling i Fredericia i Danmark i helga. Koselig å ha dem her igjen.  Remus har vært her isnart 2 uker og Lorita kom i dag.  Vi gleder oss til en hyggelig helg i Danmark med gode venner.